Välfärd och framtid 15-16 mars!

Kors u bilder ny rubrik

Succén från i våras upprepas nu sex månader innan riksdagsvalet. Den 15-16 mars 2014 samlas vi till välfärdskonferens för att tillsammans hitta konstruktiva lösningar på välfärdens utmaningar.

Urholkningen av den gemensamma välfärden får allt mer absurda konsekvenser, med skolor i konkurs, nedskärningar i vård och omsorg, ökade klyftor och statliga företag som Vattenfall slösar bort miljarder på fossilbränsle-affärer istället för att satsa på en energiomställning. Nu är det dags att lyfta fram alternativen. Vi har många förslag på goda gemensamma lösningar inför ödesvalet 2014.

Konferensen syftar till förbättrat samarbete mellan organisationer, nätverk och engagerade privatpersoner för en utvecklad och vitaliserad välfärd. Vi vill gärna att din organisation eller du som privatperson deltar på konferensen för att dela med er av era erfarenheter och diskutera fortsatta samarbeten för en jämlik och hållbar välfärd.

Mer info och anmälan till konferensen: http://valfardskonferensen.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/events/1375700666000146/

Arrangörer: Attac, Jordens Vänner, Nordiskt folkrörelseinitiativ, Nu bryter vi tystnaden, Nätverket för Gemensam Välfärd, Verdandi, Upprop för en ny psykiatri

Comments are closed.