GV Stockholm

Gemensam Välfärd Stockholm är en välblandad grupp människor som bestämt oss för att det går att påverka allmänhet och makthavare. En påverkan bort från konkurrensmentalitet, vinstintressen och anorektiska budgetramar, till förmån för välfärdslösningar som på allvar sätter mänskliga behov och rättigheter främst.
Vi påverkar genom opinionsbildning, information och nätverkande. T.ex genom kontakter med arbetsplatser, organisationer och politiker, budkavlar, manifestationer, enkäter, insändare och temakvällar. Och det finns gott om utrymme för nya idéer om hur vi kan nå fram. Vi är partipolitiskt oberoende.

Slå en signal, skicka oss ett mejl! Sammanfattningar av vad vi gör i GV Stockholm blir snabbt inaktuella, även om du kan få veta det mesta som medlem genom vår interna mejllista (GVS-listan, se nedan). Det allra bästa sättet att få en uppdaterad bild av vad vi gör just nu, och hur diskussionerna går inom våra arbetsgrupper, är nog att personligen kontakta någon av oss aktiva, per mejl eller varför inte telefon! Här är en sammanställning av grupper och kontaktpersoner:

Samordningsgruppen

  • Peter Emsheimer, peter.emsheimer[at]gmail.com, 070-767 87 05    
  • Peter Lorentzon, petlor@telia.com

Sjukvårdsgruppen/-nätverket

  • Peter Lorentzon, petlor[at]telia.com, 070 393 2162

Läs mer om sjukvårdsgruppen här!

Skolgruppen/-nätverket                                                                                               

  • Peter Emsheimer, peter.emsheimer[at]gmail.com,  070-767 87 05                                                   

Läs mer om skolnätverket här!

Äldregruppen

  • Britta Ring: britta.ring[at]bredband.net

Caremagruppen

  • Peter Emsheimer, peter.emsheimer[at]gmail.com, 070-767 87 05

GVS-listan

Om du är betalande medlem och vi fått din mejladress bör du få info från ‘GVS-listan’. Det är en mejllista för oss i föreningen GVS, med diskussioner om planering, aktiviteter och ställningstaganden inom GVS. Kontakta mvillner[at]gmail.com

Nyhetsbrevet

…ger kort och koncis information om möten och andra aktiviteter. Enkelriktat, inga diskussionstrådar. Anmäl dig genom att mejla till petlor@telia.com, med orden “GVS/Nyhetsbrevet” i ämnesraden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *