GV Stockholm (uppdaterad dec 2022)

Gemensam Välfärd Stockholm är en grupp människor som bestämt oss för att det går att påverka allmänhet och makthavare. En påverkan bort från konkurrensmentalitet, vinstintressen och anorektiska budgetramar, till förmån för välfärdslösningar som på allvar sätter mänskliga behov och rättigheter främst.
Vi påverkar genom opinionsbildning, information och kontakter med arbetsplatser, organisationer och politiker, manifestationer, insändare och seminarier. Och det finns gott om utrymme för nya idéer om hur vi kan nå fram. Vi är partipolitiskt oberoende.

Skicka oss ett mejl! Sammanfattningar av vad vi gör i GV Stockholm blir snabbt inaktuella, även om du kan få veta det mesta som medlem genom vår interna mejllista (GVS-listan, se nedan). Det allra bästa sättet att få en uppdaterad bild av vad vi gör just nu, och hur diskussionerna går inom våra arbetsgrupper, är nog att personligen kontakta någon av oss aktiva, per mejl! Här är en sammanställning av grupper och kontaktpersoner:

Samordningsgruppen

  • Gunnar Lindholm, glmedia00[at]gmail.com 
  • Hans Persson, hansgpersson[at]gmail.com 
  • Max Strandberg, max.strandberg[at]su.se

Sjukvårdsgruppen/-nätverket

  • irene.wanland[at]gmail.com
  • petlor[at]telia.com

Läs mer om sjukvårdsgruppen här!

Skolgruppen/-nätverket                                                                                               

  • Max Strandberg, max.strandberg[at]su.se
    Läs mer om skolnätverket här!

Äldregruppen

  • Britta Ring: britta.ring[at]bredband.net

Caremagruppen

  • Gunnar Lindholm, glmedia00[at]gmail.com

GVS-listan

Om du är betalande medlem och vi fått din mejladress bör du få info från ‘GVS-listan’. Det är en mejllista för oss i föreningen GVS, med diskussioner om planering, aktiviteter och ställningstaganden inom GVS. Kontakta mvillner[at]gmail.com

Nyhetsbrevet

…ger kort och koncis information om möten och andra aktiviteter. Enkelriktat, inga diskussionstrådar. Anmäl dig genom att mejla till petlor@telia.com, med orden “GVS/Nyhetsbrevet” i ämnesraden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *