Hur kan vi fortsätta att stärka välfärdskampen? – inbjudan till möte 13 november

Inför valet tog Nätverket Gemensam välfärd tillsammans med andra organisationer initiativ till en gemensam välfärdsmanifestation under rubriken ”Välfärden är vår!” Det visade sig vara svårt att mobilisera många människor till mötet en söndag mitt under valkampanjens höjdpunkt.

Manifestationen var ändå en viktig framgång genom att många organisationer deltog och genomförde en manifestation tillsammans. Talarlistan hade också en imponerande bredd. Det är något vi bör bygga vidare på och dra med fler organisationer som arbetar med frågor som rör välfärden. Frågorna är lika angelägna efter valet, och det är tydligare än någonsin att det behövs kraftfulla folkliga manifestationer för att försvara välfärden.

Vi bjuder därför in till ett möte för att diskutera hur vi kan gå vidare. Vi träffas tisdag 13 november kl. 18 i ABF-husets nedervåning, Sveavägen 41.

Vi ser gärna att vi blir fler än som står med i detta utskick, så om du vill vidarebefordra detta till andra du känner är det jättebra. Det är dessutom några vi saknar e-postadress till.

Välkommen till mötet!

Comments are closed.